Agenda

It-og forretningslandskabet er til stadighed præget af forandringer. Innovation og udvikling er derfor nødvendig for at være konkurrencedygtig i markedet. 
Hold fingeren på pulsen ved at deltage i Proact Sync 2017, og få al den viden, du har brug for på din vej mod it-innovation.

 

Nedenfor kan du se hele agendaen for
Proact Sync i Charlottehaven den 23. november i København

 

12:30 Registrering og frokost
Kom og nyd en let frokost inden programmet starter!
13:00 Velkomst
/ Ole Væhrens, Director Sales and Professional Services, Proact Systems
13:10 High Tech - High Touch: Den super menneskelige organisation er klar til download!
Fremtiden er high tech - high touch, som betyder, at jo mere teknologisk verden bliver, jo mere menneske har du lov (pligt) til at være.
Med udgangspunkt i denne trend vil fremtidsforsker Mette Sillesen tage os med på en lille rejse ud i fremtiden og stille skarpt på:
  • Fremtidens mindset og mission: Hvor er vi på vej hen? Hvad er den større mening? Og hvilken rolle spiller IT og teknologi for fremtidens bestræbelser?
  • Fremtidens arbejde og efterspurgte kompetencer: Hvad vil fremtiden kræve af dig?
  • Fremtidens organisation: Fra stupid til smart og fra papirnusseri til passionsmagi
Spænd rumdragten og glæd dig til et underholdende og tankevækkende foredrag – og til et endeligt opgør med bøvl og papirnusseri!
 / Mette Sillesen, Fremtidsforsker
13:50 Back to the future
Nye tekonologier indenfor IT tilbyder enorme muligheder for organisationer, men det medfører også udfordringer. Vi skal begynde at tænke anderledes om IT, især mht. hvordan vi bygger nye former for relationer inden for organisationer, og mellem it-afdelinger og andre afdelinger.
Vi ser tilbage på de seneste 3 år og taler om markedsændringer og om hvordan Proact har tilpasset sine kompetencer og services til at støtte vores kunder med disse udfordringer fremadrettet. Uanset om du vælger at opbygge dit eget datacenter eller private cloud, benytter dig af af public clouds eller hybride løsninger, eller foretrækker at købe IT som en service!
/ Per Sedihn, Nordic CTO, Proact IT Group
14:10: Pause
14:25  Proact’s guide to successful cloud integration (engelsk)
How does Proact work in co-operation with leading technology partners to secure the bridge shift in technology towards the cloud and enable organisations to take full advantage of the many cloud opportunities on offer? How can you consume IT in a more effective way by combining on-premises infrastructure with hybrid- and public cloud solutions – all in a secure manner?
/ Per Sedihn, Nordic CTO, Proact IT Group
14:55 Proact Hybrid Cloud – administration gjort nemt og enkelt
Oplev, hvordan Proact Hybrid Cloud virker i praksis og forenkler hverdagen for IT-afdelingen. Med eksempler på specifkke usecases, ser vi nærmere på hybrid cloud management med vRA og perspektiverne ved det.
/ Heino Skov, Senior Cloud Architect, Proact Systems
15:25 Kundecase: Automatisering i praksis
Præsentation af kundecase med erfaringer fra den virkelige verden. Se, hvad Nordea fik ud af at droppe tidligere tiders langsomlige og manuelle processer til fordel for automatisering. Vi tager udgangspunkt i ESXi sikkerhedsinstillinger og Nordeas meget store miljø.
/ Terkel Dalsgaard Olsen, Platform Owner Hypervisor & Cloud, Nordea &
  Mads Fog Albrechtslund, Cloud Architect, Proact Systems
15:55 Pause
16:10 Kundecase: hvorfor vælge cloud og services som supplement til et traditionelt datacenter?
Præsentation af kundecase med erfaringer fra den virkelige verden.
/ Thomas Blitz, CTO, Infomedia
16:40 Speed-dating
Diskussion i mindre grupper med partnerne. Opdag, hvordan de specifikke teknologier kan hjælpe din forretning realisere jeres strategi og i øvrigt lette jeres hverdag. Vi lægger op til diskussion – så kom frisk med jeres spørgsmål og opdag mulighederne.
Deltagende partnere: Cohesity, NetApp, Splunk, Veeam, VMware, Zerto 
17:40 Summa sumarum
Opsamling og konklusion på dagen
18:00 Tak for i dag!

 

 

Tilbage til tilmeldingssiden

SHARE THIS PAGE:
Developed by: NXT/A2N