Rock & Cloud with Proact!

Proact Sync saapuu marraskuussa Helsingin Hard Rock Caféhen – tule mukaan!

Huimaa vauhtia etenevä digitalisaatio ja uudet teknologiat avaavat organisaatioille jatkuvasti uusia kehitys- ja kasvumahdollisuuksia. Se tarkoittaa myös kiristyvää kilpailua, ja uusia uhkiakin. Menestyminen vaatii ketteryyttä, innovatiivisuutta sekä vahvaa yhteistyötä osaavien kumppaneiden kanssa. Miten organisaatiosi pysyy digitalisaatiokehityksen aallon harjalla?


Puolen päivän mittaisessa Sync -tapahtumassa pääset tapaamaan asiantuntijoitamme ja kumppaneitamme, ja saat kaiken tarvittavan tiedon uusimmista pilvipalveluista sekä muista innovatiivisista teknologioista, jotka mahdollistavat menestyksen myös tulevaisuudessa. Tapahtuma on suunnattu liiketoiminta- ja IT-päättäjille sekä IT-asiantuntijoille. 

Luvassa on mielenkiintoisia esityksiä ja loistava tilaisuus verkostoitua muiden IT-alan eturivin ammattilaisten kanssa. Tilaisuuden pääpuhujana on tulevaisuuden tutkija ja avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja, joka kertoo näkemyksiään tiedon merkityksestä digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Päivän päättää maailmaa kiertävä standup -koomikko Tomi Walamies, joka takuulla osaa tehdä kaikesta hauskaa!

 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Tapahtumatiedot:


Aika: 15.11.2018 klo 11-17 (lounas klo 11-12)
Paikka: Hard Rock Café, Aleksanterinkatu 21, 00100, Helsinki 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Ilmoittautumalla hyväksyt antamiesi tietojen tallentamisen Proactin tietokantaan. Tietosuojakäytännöistämme voit lukea täältä: Proact Privacy Policy

SHARE THIS PAGE:
Developed by: NXT/A2N