Proact Sync 2017 - Din guide till molnet

Nu är det dags för Proact Sync i Göteborg och Stockholm! Träffa våra specialister och upptäck hur ni kan förnya er genom molnet och annan innovativ teknologi så att verksamheten kan få ett ännu starkare IT-stöd. Proact har gedigen erfarenhet av att stödja våra kunder med er dagliga IT-leverans. Därför vet vi vilka utmaningar som ni står inför och svårigheterna med att förnya IT-miljön genom den senaste teknologin. Men det behöver inte vara så svårt. På Proact Sync får du veta mer om molnet och andra IT-trender och hur dessa kan lyfta er organisation och verksamhet. Och hur ni lyckas göra det i projekt som blir klara i tid, inom budget.

 


 

Jonas Karlsson - Årets moderator

Jonas Karlsson, sportjournalist och under tio års tid SVT Sports krönikör, är moderator för dagen. Med en förmåga att vända på perspektiven och ställa skarpa frågor guidar han oss genom dagen.

  
 

Anja Pärson - Inspirationsföreläsare

Anja Pärson är en av Sveriges mest folkkära profiler och främsta idrottare genom tiderna. På Sync deltar hon för att inspirera oss i publiken. Publiken ges en unik inblick i världens bästa skidåkares vardagsliv och tar en med på ögonblicket då guldmedaljen är inom räckhåll för att sekunden senare vara en kamp på liv och död. 
Anja belyser också vikten av att tro på sig själv, våga säga ”Jag är bäst” och hur vi kan lura oss själva till framgång och möta våra rädslor. Helt enkelt om hur man går ifrån att säga att man vill vara bäst när det gäller till att faktiskt vara just det!

 


Se den detaljerade agendan här

 

Göteborg

Tid: 11:00-18:30
Datum: 28 september
Plats: Clarion Post, Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg (Maps)

 

Stockholm
Tid: 11:00-18:30
Datum: 25 october
Plats: Marriott Courtyard, Rålambshovsleden 50, 112 19 Stockholm (Maps)

 

SHARE THIS PAGE:
Developed by: NXT/A2N